Jag har fortfarande träningsvärk i ljumskarna. Det gör att jag är helt überdålig på att gå. Micke gick ifrån mig idag på stan, och jag fick skutta efter så gott jag kunde. =) “Nu vet du hur det känns!”, tyckte han. Jo, för jag brukar gå ganska fort i vanliga fall. Och i vanliga fall brukar inte Micke hinna med mig.

Ikväll är det ekonomi-kurs igen. Jag försökte skriva upp vad vi kommer ha för kostnader i företaget idag. Så nu undrar jag bara hur mycket jag ska räkna med att det kostar som jag glömde. För det är ju helt omöjligt att göra en kalkyl eller plan eller någonting som sedan stämmer. Det vet man ju av erfarenhet, att när man gjort en plan för någonting, så är det enda man vet med säkerhet om planen att planen inte kommer stämma med verkligheten.

Här är en bild som jag hittade:

Här finns en rolig serie också!