Vi såg Hoodwinked igår, för jag hade skaffat hem den, och jag kunde inte sova. Den var halvrolig. Blev lite störd på att det var så uppenbart vem “banditen” var, men ingen låtsades om det. Alla satt och fundeeerade länge länge. Men annars var ju ekorren typ überrolig! “the suspect you seek can not be found…” ROFLMAO!

Själv har jag då ingen röd liten luva som rödluvan. Ska den vara till att rida i? Jag har ett par ridbyxor. De passar inte så bra än. Måste nog gå in dem till i eftermiddag. Jag och Sara ska nämligen till stallet då.

Jag sitter och minns alla ställen man brukar kunna få sår av att rida; på knäna, mellan fingrarna, i händerna (där jag redan har blåsor av krattningen)… Iofs kommer jag inte på fler ställen nu, men det är väl tillräckligt? Det svider och har sig när man duschar också, kommer jag ihåg…