Idag borde jag verkligen fixa undan löven. Och det skulle jag gjort också. Om det inte var för att jag känner mig helt skinnflådd i händerna. Jag vill inte ens tänka på att hålla i en kratta. Och så är jag förkyld också. Stackars stackars mig!

Kursen vi började igårkväll verkar bra. Kursledaren förklarade allt så jag förstod. Det är en bra start. Har minsann haft lärare som stått och dillat utan att jag fattat alls. Och Sara sa att hon skulle vara torrare än gammalt knäckebröd som förvarats i solen på en sanddyna i öknen i flera veckor. Men det tycker jag inte alls. Jag skrattade flera gånger under lektionen.

Och så står det än mer klart att handelsbolag kommer passa Micke och mig jättebra. De där skattesmällarna som någon pratade om kommer inte drabba oss, för vi kommer inte bete oss som man måste göra för att bli drabbad. Men det är många regler att hålla reda på, så det gäller att man tänker sig för när man flyttar på pengar.