Idag har vi fått internet här i Skabram. Och då gick man självklart in på skolmejlen och kollade om man fått något mejl från Roger angående spelet. Jag blev så glad av att jag fått mejl från LADOK (skolans betygssystem), så jag vet inte vad det var för andra mejl jag fått. Jag har iaf fått godkänt på kursen nu. En titt på studentportalen: 120p färdiga. Och det betyder att jag är berättigad till en examen i innovationsteknik! Weee! Så nu har jag skrivit i en blankett med ansökan om examensbevis. Det ska postas imorgon.

Sedan jag skaffade nya dagar i filofaxen händer det rätt mycket per dag också, för jag punktar ner vad som ska göras, och vart jag ska ringa. Jag är tvungen att ringa alla samtal i ett svep innan frukost, annars vågar jag inte, så om jag punktat upp allihop glömmer jag inget samtal. Det är fett bra. Fast det var dyrt med filofaxdagar. 89:- för resten av året… Men jag tror jag har tjänat in det redan på nyttan jag fått gjort tack vare dem. =) Nu ska jag skriva in att jag ska posta examensansökan också, fast det skulle jag inte glömma.

Ibland skriver man in saker i almanackan fast det inte finns en chans att man glömmer dem. Som när man ska träffa sin älskling eller så. Jag tror det är för att man är så glad att det ska hända. Man blir glad av att se det i almanackan. Fast jag får ju träffa min älskling varje dag. Vilket lyllo jag är! =)