Krångel

(btw är detta den 400:ade posten. Woohoo!)
Det krånglar med släp och telefon. Släpet är för litet, och vi kanske ändå inte får det. Mickes pappa erbjöd sig att hyra en minilastbil och köra hit och hämta grejerna. Men det verkar himla jobbigt för honom, tycker jag. Inte vet jag hur det blir…

Och Valuefone ville inte se efter om nummret vi hade med Telia var ledigt, men jag krånglade tills Markus, som han som hade oturen att svara just när jag ringde hette, lovade att försöka fixa det. Hoppas vi får det nu då.

Jag har fått flyttnoja och stressar över om vi ska hinna. Det är inte bra, för då mår jag så dåligt så jag bara slutar göra något alls. Sen mår jag ännu sämre när jag får dåligt samvete för att jag inte gör något, och så gör jag om möjligt ännu mindre. Och så blir jag ofokuserad när jag väl gör något och det blir inget gjort… Bläää!

Flattr this!

3 reaktioner på ”Krångel”

  1. mm, ta ett djupt andetag och få inte panik..

    Stackars Marcus då, men o andra sidan är det hans jobb. Det är som att tycka synd om brevbäraren pga telefonkattalogen..

  2. Men det gör jag ju! Och jag tycker oerhört synd om tidningsbudet.

    Men det spelar ingen roll hur synd det är om Markus. Han ska göra som jag säger iaf! *evil*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.