(btw är detta den 400:ade posten. Woohoo!)
Det krånglar med släp och telefon. Släpet är för litet, och vi kanske ändå inte får det. Mickes pappa erbjöd sig att hyra en minilastbil och köra hit och hämta grejerna. Men det verkar himla jobbigt för honom, tycker jag. Inte vet jag hur det blir…

Och Valuefone ville inte se efter om nummret vi hade med Telia var ledigt, men jag krånglade tills Markus, som han som hade oturen att svara just när jag ringde hette, lovade att försöka fixa det. Hoppas vi får det nu då.

Jag har fått flyttnoja och stressar över om vi ska hinna. Det är inte bra, för då mår jag så dåligt så jag bara slutar göra något alls. Sen mår jag ännu sämre när jag får dåligt samvete för att jag inte gör något, och så gör jag om möjligt ännu mindre. Och så blir jag ofokuserad när jag väl gör något och det blir inget gjort… Bläää!