Fel ände

Jag vill skaffa en webbserver. Har en liten plan… =) På den vill jag lägga min musik, och lite sims-grejer som jag vill dela med mig till världen av. Kommer väl säkert på fler saker jag vill dela ut (på ett lagligt sätt, förstås, ni från APB kan sätta er ner igen). Så kom jag på att jag sett en sån donations-knapp på många sidor. Tänkte att det kan jag oxå ha, för pengar är ju alltid trevligt. Så jag skaffade en. Den finns längst ner på den här sidan, bara för att jag ville testa att lägga den någonstans. Det verkar tyvärr som att man måste vara medlem på paypal för att ge mig pengar. Jag vill att det ska gå bra med visakort eller så bara. Ska kolla om det går att ordna.

Som rubriken antyder är väl detta alldeles fel ände att börja med. Iofs är det ju inte i den änden jag börjar (har ju börjat med skapandet av en massa jox), men ändå. Det är så typiskt mig.

Men linuxburken får snällt stå i sitt hörn oanvänd tills vi flyttat. Allt är lådigt nu, men det är en hel del kvar. Någon som vill ha lite möbler? Bara att komma och hämta isf. Ett datorbord, tex. En bokhylla… en till hylla av nåt slag och ett skåp. Och ett skrivbord och en hörnsoffa och en fåtölj… Hmmm, finns nog mer saker, men jag kan inte komma ihåg i huvudet. Och om någon vill ha popcorn, så finns det ca 10 påsar här som bara är öppnade, använda en gång och sedan bortglömda i skåpet (inte så gamla, jag är ganska förtjust i popcorn, men glömmer att jag har det).

Oj, vad mycket det blev, skulle ju bara skriva om en liten knapp… =)

Flattr this!

3 reaktioner till “Fel ände”

  1. Afaik, så behöver man inte vara medlem för att betala med PayPal, man kan göra en ”snabbbetalning”, dvs, du knatar in ditt kortnummer osv och så dras pengarna sen får du en transaction Id och då är det klart.

    Jag betalade ett program en gång på det viset, funkade skitbra..

  2. En webserver är väl relativt enkel. Finns flera färdiga lösningar, kör man Windows är väl en WAMP-lösning att föredra, annars är ju Linux och allt annat väl förberett för att installera Apache på.

    Apache finns ju dessutom för Windows, där den ingår i s.k. WAMP-servrar.

  3. Min webserver ska bli på linuxburken som jag installerade förut, hade jag tänkt. Problemet är bara att jag är så himla handikappad när det gäller linux… =)

    Vad gäller hur man KAN betala via paypal så vet jag att det går att ha så man bara behöver kort när det ska betalas. Men jag är extremt usel på att hitta funktioner på websiter. Jag tror jag har fel tankesätt eller något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.