3 reaktioner på ”Om du trodde du haft det värsta jobbet…”

 1. Jaru, det borde nästan stå på bolaget om personerna som jobbar där är fackligt anslutna eller inte, så att man (som resande) får bestämma.

  För det är ju trots allt vi snåla konsumenter som gör att det går så här, idag är vi aldeles för prismedvetna men skiter i hur det går för dom i bakgrunden. Ett bra ex är ICA i porjus, när det stängde så vart alla i porjus galna och arga. men ingen handlade ju där.

  sen öppnade ica igen och vips, så for folk till gälivare för att köpa mjölken sin. Är det inte bara bättre att stödja sånt, än att handla på COOP Arena eller vad det heter, som likt ryan-air behandlar anstälda som får.

  Klart skit är billigt om man inte har kostnader för personal. bullcrap säger jag.

 2. Henka har faktiskt helt rätt. Många konsumenter tänker sig inte för helt enkelt.

  Det är lätt att klaga över priserna på att flyga (ja, det är dyrt!) men när man flyger med ett lågprisbolag så bör man också ha i åtanke att nånstans så har man gjort nedskärningar. Om det inte är på service så är det på värre saker som t.ex. flygplansunderhåll.

  Jag är tyvärr inte speciellt överraskad. Moderna bolag har väldigt liten respekt för sina anställda utan ser dem som en tillgång. Detta leder till behandling av detta slag.

 3. …eller så ser de inte personalen som en tillgång, utan som en förbrukningsvara. Allt för vanligt idag. Men det var nog det du menade… =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.