När jag kommer hem från jobbet sitter jag bara. Eller så sover jag. Skräp. Jag har ju massor att ordna med. Jag har inte tid att bara sitta. Lyssnar på ljudbok och spelar. Dumma jag. Och sen får jag ångest för att jag inte gjort det jag borde och tiden är slut. Kommer vara död på jobbet imorgon eftersom jag är tvungen att göra allt nu. Fixa julklappar och packa och grejer.

Varje gång jag ska komma hem och mamma frågar vilken tid jag kommer får jag dåligt samvete om jag säger en för sen tid. Så jag säger en tidigare tid, och sen upptäcker jag att det inte finns tillräckligt med tid innan jag måste åka isf. Så jag stressar sönder mig, och sen kommer jag senare än jag sagt. Hata. Och just nu är allt fel, för jag är trött och jävlig, och nu kom jag på att jag måste ju ringa pappa som fyller år idag, men jag har glömt det. Ända sen telefonen påminde mig klockan 9 imorse på jobbet. Och jag har ätit helt fel i en månad. För jag orkar inte fixa rätt mat. Varierad. Som kostar lite mer, för varje gång jag handlar tänker jag på hur lite pengar jag har. Jag har köpt julklappar och saker till migsjälv för de pengar jag hade efter hyran. Och jag vet att Micke har pengar som han skulle köpa vilken mat jag än bad om för. Om jag bad om det. Men det gör jag inte. För jag är snål. Måste spara. Jag har glömt hur man gör när man inte sparar. Eller har jag någonsin upplevt det? Jag har ju aldrig haft några pengar. De jag hade på mitt sparkonto en gång lät jag Jerry övertala mig att köpa en massa saker för. Vad ska jag med dem till? Iofs var det mest till datorn.

Jag hatar pengar. Jag hatar papper som talar om för mig att jag inte har några pengar. Jag hatar mig för att jag inte spenderar pengar på migsjälv på rätt sätt.

Nä, nu ska jag ringa pappa. Fast han kommer bara att bli besviken, för jag har varit sjuk och bara sovit efter jobbet, och totalt glömt av laxen som vi gravade. Så den är väl förstörd nu, kan jag tänka. Om inte Tiap har fixat. Fan.