A warning sign
I missed the good part then I realised
I started looking and the bubble burst
I started looking for excuses
Come on in, I’ve gotta tell you what a state I’m in
I’ve gotta tell you in my loudest tones
That I started looking for a warning sign
When the truth is
I miss you
Yeah the truth is
That I miss you so

A warning sign
You came back to haunt me and I realised
That you were an island and I passed you by
And you were an island to discover
Come on in,I’ve gotta tell you what a state I’m in
I’ve gotta tell you in my loudest tones
That I started looking for a warning sign

And the truth is
I miss you
Yeah the truth is
I miss you so
And I’m tired
I should not have let you go

So I crawl back into your open arms
Yes I crawl back into your open arms
And I crawl back into your open arms
Yes I crawl back into your open arms.
_____________________________________________

Jag har lagt en LÅTTEXT på min blog! Det kommer att bli olagligt. Stackars Coldplay. Jag gjorde det bara i protest, och jag fick tag i den genom att googla på “låttext”. Nu är jag dessutom väldigt sugen på att höra låten. Men det kan jag inte, för skivaffären är inte öppen, och jag har iaf inte tid att gå på stan. Och jag tänker inte tanka ner en OLAGLIG mp3:a. Att beställa skivan från nätet är uteslutet. Jag köper inte musik jag inte hört. Kanske om jag har tur att Coldplay delar med sig? Fast det tror jag inte.

Edit: Colplay delar med sig av 30 sekunder av en massa låtar på sin hemsida. Bland annat ovanstående låt. Det innebar denna del av texten:
“And the truth is
I miss you
Yeah the truth is
I miss you so”

Jag kunde inte ha skrivit en tråkigare melodi själv till den delen. Och så blev jag påmind om något jag hade glömt bort; Coldplay låter likadant HELA tiden. Första låten man hörde var bra, men resten var ju bara samma som första. Så Coldplay borde inte ha sin musik på sin hemsida. Det gör ju att jag inte ens går till affärn för att få be att få höra hela låten. Iofs finns det väl säkert de som uppskattar musik som inte ändras. Till exempel de som blev förbannade för att Daft Punks nya skiva (som jag fortfarande inte haft råd att köpa! Förlåt, Daft!) inte lät som den föregående. Snacka om idioti.