1:a december… och SNÖ!!!

Eller ja… Snö är väl kanske att ta i, det är bara ca 2cm. Och jag fryser rumpan av mig. Fast det är inget kallt egentligen. Inte enligt termometern. Men det ligger en smitta på jobbet och gror, och varje gång jag går dit blir jag sjuk igen. Inte sjuk så att man måste vara hemma, men sjuk så att det är arbetsamt att stå upp och lyfta tunga saker. Och jag har ont i ryggen. Bläää…

Nu har jag iaf sett adventskalendern, som för en gång skull verkar ganska bra! SVT är snälla och lägger den på internet för såna som mig som inte har tv. Ville lyssna på radions kalender också, men det funkade inte. Varför kan jag inte få tanka hem filen för? Mediaplayer säger bara ”could not render the file”. Och jag har totalt kört fast med den nya låten jag tänkte göra. Det låter bara skräp vad jag än gör. Vad elände jag häver ur mig, känner jag! Gnälla gnälla…

Summerar bra saker:
*Fin julgran (trots sin oäkthet är den fin med olikfärgade lampor och glitter och sånt)
*Trevlig adventsljusstake
*Fin snö, som det går att göra bollar av (såg att barnen gjorde det)
*Julstämning här hemma, med pepparkaksdeg (vaddå baka dem först?), glögg, juleljus mm.
*Bara en dag kvar att jobba denna vecka, sedan är det fest.

Flattr this!

5 reaktioner på ”1:a december… och SNÖ!!!”

  1. Vi har nån decimeter med snö (inte mycke alls) och -25 grader.

    Vi kan byta om du vill, specielt när man har 20 minuter promenad te jobbet.

  2. Näe, men det är nån jävel som karvat ut stora fyrkantiga hål mitt i väggarna! Nån har iofs varit lite bussig och försökt täta med nå genomskinligt material, men det blev inte så bra, så kylan kommer rakt in. En tredje nisse försökte lösa problemet genom att sätta metallgrejer som ger värme ifrån sig under hålen, men den fjärde nissen bestämde sig för att vrida ner effekten på dem från sitt styrningskontor eller vad han har.

  3. hehe, låter bra det! Har hela väggen med fönster i ”allrummet/köket” så det blir lite kalldrag från det. dock är inte jokkmokkhus snål med värmen.. snarare för varmt (iaf på sommaren).

    Förra lägenheten i piteå va dock lite värre, allt på max o det vart endå inte varmt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.