Konstigt

Min musik var konstig redan från början, men ju fler låtar jag gjorde, desto konstigare blev det. Igår kväll hade jag tappat alla koncept av vad som kunde låta bra, så jag la ner. Dessutom var batterierna i musen slut. Får se om det går bättre senare nån gång…

Konta tipsade förresten om Sveriges tråkigaste dokusåpa. Så nu kan vi sitta och kolla och se om vi kan få se den som tänder på i år. (Jag är av den åsikten att bocken brunnit så många år att det blivit tradition. Om ingen tänder på blir jag besviken och tycker kommunen eller någon borde göra det) Hoppas ingen Gävlebo blir upprörd nu. =)

Flattr this!

2 reaktioner på ”Konstigt”

  1. Känner en DoS attack på den där stackars kameran, samtidigt som nån spiller ut 500 liter fotogen på bocken, samtidigt som en rökare råkar fimpa för nära..

    ser en bild framför mig.. eld, smärka. Lidande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.