Det var ju en nyhet för mig iaf, men så är det iaf. Iaf om man får tro deras egen undersökning. =) Tigger skrev ett inläggDuckNet och tipsade om den här artikeln. Oj, vad många länkar det blev! =) Och om det är någon som tror något annat, så tror iaf jag att linux är stabilare, efter en praktisk undersökning som tryggit gjort.

Nu lyssnar jag på mp3:or som jag tankade förra året. De är inte lagliga. Jag borde ta bort dem. Men de ger massor med julstämning juh! Får leta efter mer laglig julmusik. Länken från igår gav massor med jul+hack-känsla, så den var riktigt lyckad. Någon som vet var man kan hitta lite “vanlig” julmusik? Jag lyssnar på Lars Vegas Trio’s julskiva på mp3 också. Men jag tror jag har köpt och tappat bort den, faktiskt. Jag tror faktiskt att det var jag som rippade de här mp3:orna också. Då är det lagligt, va? Jag delar inte ut dem juh.