Det känns som att mitt liv och mina känslor har fått oproportionerligt lite utrymme i min blogg på sista tiden, till förmån för min ilska (som ju iofs också är en känsla) mot de stora företagen som vänt sig mot sina kunder.

Så vad händer med JoJo? JoJo har julkänslor. De började för säkert en månad sedan. Det var Täppas fel. Tror jag. Jag hörde honom hålla i ring p1 när jag körde till jobbet en morgon, och efter det var det morgonandakt. Det var mysigt. Inte för att jag tror på den kristna tron speciellt mycket längre, men jag har faktiskt fått en väldigt kristen uppfostran med många söndagar i kyrkan. Speciellt i juletid. Efter det infann sig den där känslan av att vi på jobbet var där tillsammans, lixom. Så tidigt. Det går inte riktigt att förklara, men det var samma känsla som när hela skolan (jag gick ju i en ganska liten skola) samlades på morgonen i matsalen och rektorn pratade och det tändes ljus osv. Det är iaf så jag kommer ihåg det.

Fikade med punkar-Johan på huset idag. strax över 4 timmar, vilket väl är en lagom fika. =) Han är bra att prata med. Micke och han verkade komma bra överens också, vilket inte var speciellt överraskande. De är ganska lika på sina sätt.

När vi kom hem åt vi nudlar och mackor och kollade på Jeremiah. Sen somnade vi i soffan. Helt slut. Micke hade inte sovit sen igår någon gång, så det var inte så konstigt att han sov =).

Jag smurfade runt efter gratis musik, efter att jag gjort föregående blogg-inlägg, förstås. Hittade faktiskt lite. Hoppas det verkligen var gratis. Jag förstod det som det, men jag hittade länken på piratbyrån, så säker kan man ju inte vara. Sen tankade jag den konstigaste musiken jag hittade (Electronic/DnB, låg det under) och lyssnade på den och kollade på milkdrop-visualisationen (hur böja?) som jag hittade i min winamp-spelare. Det kändes knarkat. =) Inte för att jag vet hur det är att knarka, men…

Sen fick jag för mig att glo på en total tjejfilm som jag tankade när jag var sjuk. Om en tjej som ville isdansa. Jag vet att jag egentligen inte borde gilla den, för att den egentligen bara kändes bra för att den som gjort den vet hur man gör en film så att tjejer ska gilla den (om det nu låter logiskt för någon). Men den roade mig iaf. Även fast alla fakta i den troligtvis var fel. Gah. Den var väldigt mot mina principer, men jag tyckte iaf att den var bra. Kluven just nu… En sak som var bra i den var iaf att mamman i filmen ville att tjejen skulle bli allt hon inte kunnat bli, men hon insåg på slutet att dottern var lycklig på sitt sätt. JoJo är allergisk mot föräldrar som ska leva genom barnen ist för att ta reda på vad som gör barnen lyckliga att göra.