Skog

Nu är man tillbaka från en mycket trevlig tillställning mitt ute i skogen. Det kändes iaf som det, fast det inte var så värst långt att åka. Med ett tält inhandlat för en billig penning var det inte speciellt knepigt att tälta heller. Dagens tält är förbaskat lätta att sätta upp. Två pinnar och sen är det klart, i princip.

Larssa och Nannas kamera gick varm vid alla möjliga tillfällen (även vid nakenbadet). Ska bli kul att se… Själv har jag just ”framkallat” (laddat in i datorn) bilderna från dreamhack. Här är en mindre lyckad bild på en ducknet-tröja:

Flattr this!

4 reaktioner på ”Skog”

  1. dicknet.. lOL!

    jaru, det där är nästan för bra för o vara sant 🙂 *skrattar skrattar o skrattar*

    blä, då va man på jobb igen.

  2. haha, sånna där bilder är helt otroliga. Ibland tror man inte sånt är ens möjligt (menar, det är så uppenbart så man nästan tror det e faik men det e ju inte det).

    klart klassig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.