Jag får flashbacks idag. Till allt möjligt trams som hänt i mitt liv. Och så känns det plötsligt som om de hände igår. Det kanske är min hjärna som inte tycker att det liv jag lever nu är speciellt spännande. Kanske bättre att låtsas att man levde i en annan tid.

Jag själv (som stundtals inte är överens med någon annan del av mig) tycker det är lite spännande när brandlarmet hos grannen går. Och när man inte vågar vara kvar inne fast man borde sova. Grannen hade någon slags olycka i köket igårkväll. Det luktade bränd plast i hela trappuppgången. Men han var tydligen inte hemma när det hände. Dock kom han hem och skulle prompt springa upp till lägenheten fast brandkåren var på väg. Sen fick han åka plingplongtaxi till plåsterpalatset, för det går inte att andas plast. Och jag är trött som fan nu bara för det.