Måndagsmorgon

Hu så tidigt man måste gå upp! Men jag har iaf ledigt imorgon, så den där trötthetssmällen (som kommer dagen efter dagen jag sov lite på natten till) blir på en ledig dag. Det kan vara skönt. Nån fördel ska man ha av att inte ha heltidsjobb. Tror inte jag skulle vilja ha det. Inte med ett sånt jobb jag har. Längtar tills min 80%-tid är slut, faktiskt. Trodde inte jag skulle det, men nu vill jag ha 72,5% igen. Eller ett jobb som inte känns som ”Åhnej, jobba?!?!” varje morgon.

Flattr this!

4 reaktioner till “Måndagsmorgon”

  1. ehm.. 04:20 ? måste lida med dig lite iaf, men jag jobbar 7-17 hela veckan. Överväger dock o ta 16 av mina övertidstimmar o fara hem på torsdag…. har en kompis från söderut som hälsar på..

  2. Det tar 45 minuter att gå till jobbet, så jag går 05:00, för att vara i god tid till kl. 06:00. Hata förmiddagspass…

  3. imorgon (läs idag) är det mesta jag gör att fylla år;) kom gärn aförbi och hämta väskan så får du en bulle också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.