Spore-hype

Alla hypar Spore och höjer det till skyarna. Själv tycker jag att det var en ganska originell idé, och det ska bli coolt att spela. Förhoppningsvis ger spelet mig glädje i fler timmar än sims 2, som nu har blivit förutsägbart och meningslöst. Men vad jag har förstått går det INTE att spela mot varandra, trots att den andras material laddas in automatiskt. Det blir alltså som att spela nätverkspel med nån och så synkar det ur precis när det blir intressant. Antagligen för att det skulle bli obalanserat annars eftersom man kan köpa supervapen och spränga hela planeter i luften. Efterlyses: en kritisk recension. De man läst hittills bara lovordar hela tiden. INGET spel är så bra! Och med tanke på hur mycket vår käre Will är beredd att ljuga för att hypa sina spel så är det nog inget undantag gjort i detta fall.

För övrigt har alfakassan slarvat bort Mickes papper, så han måste skicka in nya. Jag blir så arg! Vart ska man vända sig, plus?

Tags:

Flattr this!

4 reaktioner till “Spore-hype”

  1. Det finns inga D i det….
    eller, jo det gör det vist.. men du fatta min poäng, eller kanske inte 😛

    Iaf, kanske får för mig att hälsa på er där i Västerås 🙂

    tiiihiii!

  2. Jag tror det blir som alla Will Wright-spel på sistone, dvs ser extremt imponerande ut i previews, hypas bortom sans och förnuft, och när det väl kommer ut så är det skoj i några timmar och sen har nyhetens behag försvunnit eftersom det enda som var coolt med det var just alla tekniska grejer som alla hypade och dreglade över under de år det utvecklades.

    Litegrann som Black & White – väldigt cool idé, mycket bra teknik men massor med apdåliga grepp i själva spelet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.