Var hemma hos Neggard och Apan igår. Inser nu att anledningen till att vi åkte dit var att vi skulle fixa med DH-biljetterna. Det är han som har dem. Men det glömde vi totalt av. Ogge (Ogre) och Pop (Popeye) var oxå där, och väldigt trevliga. Det blev lite alkoholdrickande och väldigt djupa samtal om universum och allting. Det roliga var att vad vi än pratade om så tog Apan sönder alla dåliga argument (som man hört så många gånger att man börjat tycka det är bra argument), vilket kunde göra att man blev trött i huvudet när man tvingades tänka på sånt man trodde man visste. Hon är grymt smart, hon. Likaså drog Neggard paralleller mellan precis allt och cs. Ibland blev man lätt förvirrad över hur fasen han kunde se dylika sammanhang. Men roligt var det. Jag var nykter och körde hem, men var lika flummig för det (som vanligt).

Nu har jag lovat fler människor att jag ska spela guildwars, så nu kommer jag nog inte undan längre… =)

Skulle egentligen tvättat nu, för någon utlänsk kvinna tog vår tvättid igår, men hallå! Jag är nyvaken juh. *inte orka*