Datorn vägrar att funka. Den är superinfekterad. Stackars liten. Miranda går inte att starta, firefox fryser med jämna mellanrum och spybot hänger sig när man ska söka igenom datorn. Om jag orkade skulle jag installera om windows (kanske skaffa rätt version den här gången), men jag vet att sånt aldrig går så smidigt som man tror att det ska göra…

Jaja, imorrn kommer Jerry över (sa han) så att vi kan bråka om allt. Han kommer INTE att vara överens med mig när det gäller pengar och annat. JoJo veta. Jag vill ha pengarna han är skyldig mig. Och så vill jag dela upp möbler utan de pengarnas inblandning. Jag vill inte betala för möbler som jag skulle få gratis om han inte var skyldig mig pengar. Isf vill jag hellre inte ha de möblerna. Kan köpa nya senare. Ska gå ut i “hans” rum och se om jag hittar mitt proslin nu. Annars har jag ju inget att äta på!

Det lät på Micke som att han skulle komma ner typ imorrn. *lycka* Jag hoppas bara att jag får iordning någorlunda här innan, för jag vill ju inte att han ska bli stående med sina grejer och inte få plats. Ut med Jerry! Fast Jerry säger att han inte har nåt släp förrns på lördag. Hallå! Det är lixom den sista idag! Och han har inte betalt nån hyra för nästa månad. Det måste jag oxå prata med honom om. Jag vill ha ett datum då allt ska vara ute, och det som inte är det då tillfaller mig. Lördag kanske är lämpligt, men jag hade ju helst sett att det hade varit nu.