Jag är övertygad om att luftgenomströmningen inte var optimal i min dator. Men det är den nog inte nu heller. Jag rumsterade om lite iaf. Får se om det slutar blippa nu, eller om det blippar ännu mer. Borde få upp datorn från golvet. Allt damm samlas därnere!

Och varje gång man mekar sitter man och tror att man har satt ihop allt, men ändå har man en grej i handen som borde behövas. I det här fallet var det en strömfördelarsladd. Jag var alldeles säker på att den borde behövas, men visste INTE vart jag skulle göra av den. När jag mekar… blir det rörigt. Som tur är talade min dator om det för mig genom “disk boot fauilure”. Eller som översättningen lyder: “Men dumklant! Sätt i en strömsladd till c:-hdd:n!!!” Jag lydde, och se så fint det funkade! =)

Fast nu blåser det ut en massa kall luft på mina fötter… *flyttar på saker*

Sen så räcker inte min hjärna riktigt till att tänka ut vad det är för bra med att ha en kylfläns runt en fläkt, men det ser ju coolt ut iaf!