Det var helt omöjligt att somna igår. Först för att det var svårt att gå och lägga sig. Dagens I-lands-problem: jag har så mycket skoj att göra, så jag vill inte gå och lägga mig på kvällen (och jag har nått en ålder som vissa skulle påstå gör mig vuxen).

Sedan gick strömmen. Då fanns det ju inte mycket att göra förutom att läsa bok och ha tända ljus ikring sig. Men det var så skojigt så det ville jag inte heller sluta med. Tillslut var jag dock för trött för att läsa och släckte ljusen. Men då uppstod nästa problem: hur gör man när man somnar? Utan att ha nåt att lyssna på?

Och när jag precis nästan lyckats… vad händer? Jo, då kommer strömmen tillbaka, varpå alla lampor som var tända tidigare börjar lysa, och skärmen väcker mig med sitt bonk-aktiga ljud…

Så då satte jag på Vänner. Men sen var jag tvungen att bråka med fläkten i datorn. Det är nåt fel på fläkten på den övre hdd-vaggan, kom jag fram till. Men jag somnade inte iaf. Och nu hade jag vant mig vid tystnad, så upp och stanga av datorn (men inte blogga, för blogspot var nere för underhåll).

Efter den sista strapatsen måste jag iaf ha somnat relativt fort. Iaf vad jag kan minnas… Nu blir det skola. Ska skriva pseudo-kod. Kul kul!