Idioti-kod

jag får fortfarande inte koden som vår kära lärare skrivit (som vi ska bygga på) till DOA:n att fungera. Vad 17 är det för påhitt att skriva ”mvprintw” överallt? Och envis som jag är kan jag ju inte bara ändra det till normala printf-satser, utan envisas såklart med att leta efter nån slags header-fil som ska förklara fenomenet. Nu orkar jag inte. Om nån vet vad det är frågan om (kör devcpp), säg till!

Edit: det problemet var ju redan löst, såg jag nu. Hade ju joxat till det. =) Nu protesterar kompilatorn över nå ”header” och ”footer” som vår kära lärare lagt in. Envisa JoJo ska lyckas hitta det med!

Edit2: Haha! Nu funkar det! Inte för att koden gör nåt… Nu ska jag bara fixa det!

Flattr this!

3 reaktioner till “Idioti-kod”

  1. oh. jag som trode det handlade om nån ny postIT lapp som du uppfunnit, och så ser jag detta. FY SKÄMS har inte mor och far lärt dig grunderna med dagens sammhälle? Tro inte att du är nån!

    Btw, jag har klippt mig också 🙂 Orkar förvisso inte blogga om det men nu vet dom enda människorna vars åsikt jag bryr mig om det. And it’s done!

    Rekomenderar förvisso en film också ”Evil alien conquerors” (stavning?!) fifan, tog mig 3 dar o se den.

    Sen köpte jag Fire and Ice också, fifan vilken letdown..

    Ska no blogga i viddes comments iställe för min egen blogg 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.