Vi var över till Per och Jessica igår och käkade tacos och drack folkisar. Det var himla trevligt, som det brukar vara när man umgås med dem. Sen gick vi ut, och det var väl ungefär som det brukar. Man vill ha konversationer som man inte kan ha, för att man inte hör… Och människor som man bara nästan kommer ihåg som kommer och kramas. Jag spelar glatt med… Satt mest och hade trevliga konversationer med Micke hela kvällen.

Det är otroligt egentligen, hur påverkad jag blir av folköl. Billigt och bra! =) Och så blev jag grymt sugen på hamburgare ganska tidigt på kvällen. Blev en BigTasty på donken efter krogen. Den var precis lika god som jag mindes den. Och Micke verkade överleva sin donalds-burgare trots att han är norrlänning! 😉 Vi får väl se om det blir nåra bi-effekter senare…

Nu ska vi snart käka nån slags frukost, när Micke duschat klart. Och när jag tagit på mig några kläder…