http://www.microsoft.com/games/dungeonsiege2

Trailern är för flashig för mig… Hann inte se nåt, kändes det som. Kan ju vara för att jag är sjuk, eller så är det för att de inte har nåt att visa upp… egentligen. Men ändå går man och vill att det ska komma snart. Nu säger de sensommaren 2005. Vi får väl se när det verkligen kommer. December 2006 kanske? =) Pyttemjuk…

Jaja… Imorrn vill jag bli frisk!!! *hytter med näven mot de högre makterna* Sen vill jag att Micke kommer hit… Helst skulle ju allt skolarbete bara magiskt försvinna också, men DET känns för omöjligt för att önska sig.

Nu ska jag försöka sova. Inte för att jag tror att jag kan, faktiskt, men för att jag tror att jag behöver det. Har ont i halsen så det knakar om det. Näe, lägga sig i sängen, slå på nån serie och minnas känslan av Mickes hår under mina fingrar… och då minns man ju automatiskt allt trevligt som ryms i hans underbara hjärna också. =)