Sjuk

Vaknade nu, för att jag gick och la mig tidigt, antagligen. Är sjuk som bara den. Hela kroppen känns fel (sådär som när någon tagit isär en på natten, och sen inte gjort nåt vidare jobb med att sätta ihop en igen).

Nu har Micke skaffat sig en blog oxå. =) Det första inlägget får mig att känna så många känslor att jag knappt vet vad jag ska skriva! Men jag blir lycklig av det. Det känns helt rätt. Ibland känner jag att detta är för bra för att vara sant, att jag ska vakna rätt som det är, och så är det borta. Men jag fattar inte hur det skulle kunna hända faktiskt. Har nog aldrig litat på någon som jag litar på Micke. =)

Nu har han betalt Neggard för Dreamhack också. Ska bli helt underbart!

Flattr this!

En kommentar till “Sjuk”

  1. Ska ni på DH? eller missförstod jag det där?

    Attans, jag vill dit. Men likt allt annat här i mitt liv så kommer det aldrig bli nå av det fören det e försent 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.