Inatt kunde jag inte gå och lägga mig, för jag ville hitta en bugg i programmet jag och Micke försöker få att funka. Spelade lite cs oxå, till vissas förtjusning.

Idag ska jag och Malin skapa spel. Jag kommer inte så långt ifrån min dator jag inte… =)

Kom iofs in i Jerrys rum och städade (kastade upp saker på hans säng), för elementet därinne är tydligen sönder, och rörmokaren måste ju kunna ta sig fram. Inte klokt vad han är dålig på att städa! Alltså, om det inte funkar (kläder på hela golvet tex) så får man ju hitta på en lösning! Det har jag gjort. Iofs är det första gången i mitt liv som jag inte har problem med kläder över hela golvet, men bättre sent än aldrig. Nu gäller det bara att få väck allt annat jag inte vill ha här.

Har blivit inspirerad att bygga ihop min gamla macintosh oxå. Hoppas att det ÄR nätagget som är sönder på den, för annars vet jag inte hur jag ska ordna det. Hmmm… När jag har genomfört mina planer kommer det stå tre datorer här. *känna sig nördig*