Jag klarade mig! Nästan. Tog en folköl av manne. Så nu är det bevisat. JoJo har kul utan sprit. Och trevligt. Och blandar man in lite kaffe och en massa socker (från läsk) i bilden så är det ingen som märker nån skillnad. Folk tittar iaf på mig och undrar vad det är för fel på mig. Fast jag bryr mig inte. Det är väl så det är då.

Jobbigt med kvällen: Det var en kille där som var väääldigt lik Daniel. De måste ha varit släkt eller nåt. Han satt och myste med en tjej hela kvällen, vilket inte gjorde saken bättre. Dessutom var vi ju hos Neggard, som heter… Daniel. Vilket de som var där envisades med att kalla honom hela tiden. Om jag hade druckit hade jag suttit nånstans och gråtit nu. Det var ju tur att jag inte gjorde det.

Nu ringde syrran och skulle kolla så jag inte ringde till Daniel. HON är full.