Kaffe

Behöver kaffe. Men ska dricka det i västerås, så jag kan sova på tåget. Laben kommer INTE att gå bra. Tur att vi redan är färdiga. Vi ska hitta på vad vi ska göra idag. Fan, jag borde ju egentligen läsa specen till projektet.

Om jag är osammanhängande beror det på att HELA natten gick åt till skolarbete. Blev klar en timme innan jag skulle gå. Då gick jag och la mig med kläderna på för att få lite sömn, och inte slösa bort dyrbara minuter på att klä av och på mig… Jag vill hem och sova och duscha. =P Det får bli sen.

Kanske borde äta mer än en macka på hela dagen. Men jag är så illamående nu av alla trötthet, så nu går det inte. Får se om det går bättre senare…

Flattr this!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.