Om jag äter nåt nu vill jag spy sen. Då mår jag dåligt. Om jag inte äter nåt mår jag dåligt ändå. Om jag går och lägger mig nu kan jag inte sova. Om jag inte gör det kan jag inte plugga imorrn. Om jag går upp i tid imorrn kommer jag iaf inte att plugga. Fast jag vill det. Vafan…

Det kanske är min pryl nu. Att inte kunna göra rätt val. Alla val är nämligen fel hela tiden.

Lärde mig en sak av hela den här historien med Daniel. Det spelade nog ingen roll att jag gjorde fel val förra gången det kändes likadant (PA). Det var bara en ursäkt för att kunna gå vidare. Ibland tänker jag att jag ska ringa Per. Men det ska jag inte. Det vore så fel. Så dumt. Jag skulle kunna bli riktigt deprimerad om det utvecklade sig på fel sätt.

lol. Som om jag inte är det nu. Jag tror inte det kan bli så mycket sämre än nu. Som tur är finns det personer jag inte vill såra. Förhoppningsvis räcker det för att inte skada migsjälv. Eller så är det redan för sent.