SpÀnnande projekt

Tjuvtitt pÄ den nya delen av den hÀr sidan...

Jag har inte ens fÄtt upp den nya delen av min hemsida som presenterar min verksamhet Àn, och redan Àr det stort intresse för vad jag kan hjÀlpa till med i olika projekt och verksamheter! Det Àr hur roligt som helst, Àven om jag ibland oroar mig för om jag ska hinna med allt. Men det ska vi inte behöva vara oroliga för, eftersom jag har lösningar för det med. Visst Àr det bra?

Den hÀr veckan har jag Àgnat den mesta tiden Ät att bygga det bakomliggande systemet jag rapporterar tid och skapar faktura-underlag i. Det Àr lite för roligt att flytta runt pÄ sÄdan data, och jag tror jag mÄste sluta vÀldigt snart. Jag har skickat bestÀllningssidan för pÄsyn till pojkvÀnnen och en kompis, och de gillar den.

SÄ dÄ avancerade sidan till att bli skickad för pÄsyn till duktiga Sanna som sköter min bokföring. Hon har bra koll pÄ avtal och annat ocksÄ, sÄ jag förvÀntar mig att hon ser med en annan kritisk blick pÄ sidan. SÄ vi fÄr se vad hon sÀger. Tekniskt kan jag meddela att det hela fungerar vÀldigt vÀl i alla fall. :)

Om nu bestÀllningssidan klarar alla kontroller sÄ kanske ni ser den hÀr snart! SpÀnnande vÀrre, skulle man kunna sÀga. Det Àr roligt att ha ett företag, och tack vare Sanna slipper jag magknip för bokföringen. Det Àr underbart skönt.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.