Mina Flattr-problem

Jag fĂ„r inte till det. Sedan senaste uppdateringen av flattr-pluginet sĂ„ kan jag inte se mina flattr-knappar lĂ€ngre. Jag undrar om det har nĂ„got med auktoriseringen att göra… Fast den sĂ€ger att det gĂ„r bra nĂ€r jag auktoriserar, men nĂ€r jag laddar om sidan försvinner mina anvĂ€ndaruppgifter. Ska de det?

Jag ser knappen i kÀllkoden, men inte visas den för mig för det. Varför mÄste jag hÄlla pÄ och pilla med det hÀr hela tiden? Jag vill bara att det ska funka! Och det Àr ju sÄ underbart nÀr det gör det!

Och just det, i rss-flödet hÀnvisar plötsligt knapparna tillbaka till den hÀr sidan igen. SÄ ska det ju inte heller vara!

Etiketter:

Kommentarer

  • Johanna JulĂ©n 2011-02-15 at 18:14

    Blogg: Mina Flattr-problem http://bit.ly/f5lvIr

  • Har fĂ„tt veta av @flattr_intern pĂ„ twitter att det visst fungerar, knapparna laddas bara vĂ€ldigt segt (vilket gör att det aldrig laddar alls pĂ„ min dator eftersom Per tankar och internet blir lĂ„ngsamt).

    Det Ă€r ju inte bra heller. Jag vill hellre lĂ€gga in statiska knappar isf. Orka vĂ€nta 16 sekunder pĂ„ en knapp pĂ„ en snabb uppkoppling…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.