Trött

Helt trött idag. Har lĂ€st all backlogg och kommit med minimalt med egen input. Har Ă€tit hamburgare. Har inte gĂ„tt utanför dörren. Har sovit. Lite bakis…

IgĂ„r var jag pĂ„ ljusparty hos Kirsi och shoppade fast jag inte kommer att kunna anvĂ€nda grejerna pĂ„ ett par mĂ„nader. SĂ„ nu har jag köpstopp pĂ„ sĂ„na grejer, bara sĂ„ alla vet! Det vart ju en slant ocksĂ„…

NÀr jag kom hem lÄg det reklam i min inbox frÄn CDON.com. Jag fick köpa saker för 9 kr. Det blev en musikskiva. Och ett gÀng DVD:er till andra förmÄnliga priser. Första sÀsongen av BSG och Dexter och tredje av Voyager. *mÄste ha*

Inte för att jag mÄste, men jag vill att de ska vara i min hylla. Och jag har tittat pÄ dem tillrÀckligt mÄnga gÄnger för att vilja köpa dem. Fildelning hotar nöjesindustrin my ass.

Nu ska jag försöka bestĂ€mma om jag ska spela sims eller wow… =) eller om jag inte orkar.

Kanske ska lĂ€gga mig i sĂ€ngen och utnyttja det trĂ„dlösa nĂ€tverket ist. Shoppade loss pĂ„ NetonNet i fredags…

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.