skulltotechart

Trött

Helt trött idag. Har läst all backlogg och kommit med minimalt med egen input. Har ätit hamburgare. Har inte gått utanför dörren. Har sovit. Lite bakis…

Igår var jag på ljusparty hos Kirsi och shoppade fast jag inte kommer att kunna använda grejerna på ett par månader. Så nu har jag köpstopp på såna grejer, bara så alla vet! Det vart ju en slant också…

När jag kom hem låg det reklam i min inbox från CDON.com. Jag fick köpa saker för 9 kr. Det blev en musikskiva. Och ett gäng DVD:er till andra förmånliga priser. Första säsongen av BSG och Dexter och tredje av Voyager. *måste ha*

Inte för att jag måste, men jag vill att de ska vara i min hylla. Och jag har tittat på dem tillräckligt många gånger för att vilja köpa dem. Fildelning hotar nöjesindustrin my ass.

Nu ska jag försöka bestämma om jag ska spela sims eller wow… =) eller om jag inte orkar.

Kanske ska lägga mig i sängen och utnyttja det trådlösa nätverket ist. Shoppade loss på NetonNet i fredags…

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

En reaktion till “Trött”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera