BVC idag

image

Nu får vi se hur mycket hon gått upp. Väger hon över fyra kilo igen nu? Hon känns tung och så. Jag ska fråga om hennes mage igen. Det märks ju att hon kämpar för att få ut pruttar då och då, och då har man inte en glad bebis. Vissa skrik hon gör är riktiga små smärtskrik, och Iduns mamma blir så ledsen.

Sedan är det ju riktigt trist att hon inte kan bli mätt av bara amning. Så tråkigt när man inte har med sig ersättning och måste gå hem eftersom hon är hungrig och brösten är slut.

Det är svårt att amma och äta plankstek samtidigt. Men inte omöjligt!

Jag skulle ju inte ge så mycket ersättning, men jag pallade inte mer skrikande bebis, så jag började ge henne så hon blev mätt. Mitt psyke blev bättre, men hur ska man fasa ut ersättning om hon dricker mer och mer av det?

Flattr this!

3 reaktioner till “BVC idag”

  1. Det gör man inte. Fasar ut ersättningen så alltså. För hon får ersättning när du upplever att hon inte blir mätt på brösten, hon blir mätt och brösten ställer in sig på den produktionen istället för att öka den.

    Men det behöver ju inte vara ett problem heller?

  2. Nja, jag skulle ju VILJA att brösten kunde ge henne allt hon ville ha, men det går ju inte… Det blir egentligen bara ett problem när jag är ute och inte har med mig flaskor och allt så att jag kan ge ersättning. Då måste jag gå hem, och det känns lite trist.

    Jag har ingen aning om hur jag annars skulle göra, så nu kanske det blir tvunget att vara såhär, då.

    1. Nä, alltså, då måste man göra tvärt om så att säga. Minska på ersättningen och öka på amningen istället och det är ju lättare sagt än gjort. Om det är vad du vill så är mitt råd att leta reda på en amingsexpert (åh vad jag tjatar), antingen irl eller via nätet (amningshjälpen t ex), men annars så är det ju bara att strunta i det och fortsätta som idag. Det allra viktigaste är ju rimligen att hon växer och mår bra typ

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.