Om man går förbi min arbetsstation på jobbet ser man denna knapp, och har man rätt sorts mobil går det då att flattra mig... 🙂

Tjo! Nu har ni underbara människor givit mig pengar igen, och här kommer en liten rapport över de populäraste sakerna. Med populär menar jag då det som givit mest pengar. Inte flest klick, som kanske syns nedan.

Thing:Clicks:Revenue:
Before the rain1€2,00
Sanningen som jag ser den7€1,19
Flattr för februari2€0,74
Going international2€0,65
Det rör på sig2€0,65

 

Det är rätt kul att en av mina låtar fått mest pengar i Mars, och eftersom den nu snart har ganska precis två år på nacken blir jag sugen på att ta upp det igen… Vi får se hur det går!

Eftersom jag vill ge tillbaka lite av det jag får av generösa människor, och jag nu kommit upp i ofattbara €35,19 pengar på Flattr, bestämde jag mig för att lägga in 10% av detta, det vill säga €3,519 till “means”.

Jag tänkte att jag gör så varje månad, och kommer jag upp i €15 på den övre siffran där höjer jag min Flattr-amount till €3, så att jag alltid tar en femtedel där. Vi får se hur det går där med!

EDIT: jag glömde ju skriva att jag bestämt att jag tar ut hälften när jag kommit över €40. På så sätt är 10% alltid minst €2, om jag inte börjar gå back… 🙂