Innan det här året tar slut hade jag tänkt summera lite. Eller reflektera. Någonting är det väl brukligt att man gör iaf? Jag inser att jag får gå rätt långt tillbaka i händelserna för att komma tillbaka till årets början, som firades på Råby med Jonas som var sjuk.

Året började rätt så bra. Jag hade bra jobb, pojkvän och en fin lägenhet som jag bara släppte in grejer jag älskade i. Jag och Jonas åkte tillsammans till Björnrike där mina föräldrar haft husvagn varje vinter sedan typ urminnes tider (eller sedan i början på 90-talet). Jag fick reda på att den campingplatsen skulle läggas ner vilket gjorde allt lite vemodigt, men roligt. Det är alltid roligt att åka snowboard, även om jag har väldigt svårt att hitta någon att åka med nuförtiden… Senare under året gjorde Jonas slut av skäl som jag fortfarande inte förstår, men det kommer jag nog aldrig att göra.

Jag fick reda på att registry-avdelningen på min arbetsplats skulle minskas från 4 personer till 1, och jag var inte den som fick jobbet, utan fick gå tillbaka till support. Det sög.

Jag åkte till Jokkmokk för att hämta det sista som lämnats kvar där för att avsluta det kapitlet i mitt liv en gång för alla. Inte Jokkmokk, men det förhållande jag hade där. Det var tungt, och blev inte bättre av att vara nydumpad. Men jag hade ju iaf en älskare att ringa och gnälla till. =) Sedan var inte Sara där, och Henka och Sofie har flyttat därifrån, och det var tråkigt. Men vi hann ju med lite fjällvandring iaf.

Sedan pajade hela mitt liv, kändes det som, när min lägenhet blev översvämmad och typ förstörd. Vi åkte hem dagen efter och stuvade undan det som skulle ha kompletterat ett nästan färdigmöblerat hem hos mamma istället, och röjde undan det värsta. Jag pajade totalt under detta.

Eftersom det var mitt i valrörelsen hade jag inte mycket tid över och ägnade helgerna åt kampanjande och kvällar i veckorna åt att samla ihop mitt liv i kartonger i någon månad. Sedan kunde man äntligen tömma det sista med hjälp av några goda vänner och låta arbetet med lägenheten ta fart. Själv flyttade jag in hos vännen Per, vilket är trångt men oftast rätt mysigt. Ibland (ganska ofta) saknar jag en dörr att stänga om mig, så jag rymmer hem till Jonas eller så.

Jag var nog rätt disträ under den tiden vilket visas av att jag åkte och kampanjade på en massa ställen där jag inte stod på lista en gång. Ptjah, vad gör man?

Sedan kom ju valresultatet som inte kunde kännas bra på något sätt. Även fast alla som varit med gjort sitt yttersta igen, och vi åtminstone i Västerås var fler aktiva nu än under 2009.

Valkoma? Näe, jag var ju invald i styrelsen för Piratpartiet och hade inte tid med något sådant. Men trött var jag.

Loopia fyllde 10 år och ordnade en fin fest. Sanna fixade mitt hår (välbehövligt) och jag tog med mig älskaren som kavaljer. Dagen efter (2010-10-10) frågade han om jag ville bli hans flickvän. Läskigt, men det ville jag.

Dreamhack hann jag med också. Det var sjukt kul, även om jag ägnade mycket tid åt att skriva på min novell till NaNoWriMo, som jag klarade av. 50000 ord på en månad. Galet. Jag hoppas jag hittar tid åt att arbeta med det materialet under 2011.

Jul hos mamma och nyår hos pojkvännen och hans sambo. Bra slut på ett omtumlande år. Jag måste sammanfatta det hela med att 2010 mest har varit dåligt även om det funnits en hel del ljusa stunder också. 2011 kommer bli sååå mycket bättre. Det har jag bestämt.