Igår skulle jag följa en länk in på forumet. Idag skulle jag gärna läsa motioner. Inte för att jag har mycket tid till det, men ändå.

Men jag möts istället av bilden nedan.

Det är ju inte så bra. Jag skulle föreslå att alla piratpartiets siter genast flyttas till en miljö där det är lite högre upp-tid. Speciellt nu när det är mindre än en vecka kvar innan alla motioner ska vara inlämnade och alla röster ska vara lagda för de lokala valen har vi inte råd med nertid.

Ansvarig behöver kolla vad det kostar med en dedikerad server någonstans. För jag tror att vi behöver det. Rick skrev om “nästa vertikalitet“, och medan det var coolt att vi fick så många besökare till vår hemsida så att vi inte kunnat förutse trafiken och anpassa servern för den efter Pirate Bay-domen, kommer det inte vara lika coolt nästa gång. Då måste vi klara av besökare.

Fast bilden är ju hilarious, så det är ju ett plus iaf!