Eller snarare sysselsatte jag ett par killar som jobbar på Loopia med att klura ut vad jag gjort för fuffens för att få RSS-en att sluta funka i firefox.

Jag var ju helt superduperübermegaövertygad om att felet INTE låg i en fil, eftersom jag hade tankat hem alla filer på nytt, både wordpressfilerna och temafilerna. Och jag kunde ju inte tänka mig att det skulle ligga några fel i dessa. Jag menar annars skulle ju wordpress inte fungera för någon, och det är ju Andreas som gjort temat, så där kunde felet ju inte ligga.

Sedan så tyckte jag ju i alla fall att jag kollat i filerna jag själv varit på. Config och min lilla widget-fil…

I och med att jag var så säker på att jag kollat detta, så hävdade jag bestämt motsatsen när Fredrik påstod att det var där felet låg. Till slut fick killarna tillåtelse att gå in i mina filer och smuffla runt. Bara för att jag var så säker på att jag hade rätt.

Men det hade jag ju såklart inte. Widget-filen och configfilen var sparade med BOM istället för utan, och när det var åtgärdat fungerade RSS igen.

SÅ irriterande! Jag var ju lixom tvungen att erkänna att jag haft fel! Jag som hade tänkt mig en intressant inställning man kunde göra i wordpress som pajjade feedsen. Inte då.

Jahaja, nu fungerar RSS i alla fall, och det är jag glad över! Visual/HTML-mode i skriv-läget funkar också, och det är ju super!

Tänk vad duktigt folk det jobbar på Loopia! 😉