Options, options…

Eftersom jag byggde detta tema genom att modifiera ett annat tema till oigenkÀnnlighet lÄg somligt kvar och skvalpade i koden. Det kanske det fortfarande gör, och möjligen borde jag bygga om alltihop frÄn grunden. Men nu kÀnde jag istÀllet att jag var rÀtt sÄ nyfiken pÄ det dÀr skvalpiga och ville ta rÀtt pÄ det.

SĂ„ ikvĂ€ll har jag studerat denna sida i codex och sett till att man kan byta bakgrund pĂ„ header-divven om man sĂ„ önskar. NĂ€r jag Ă€ndĂ„ var i farten sĂ„g jag till att man kunde byta bakgrundsbild ocksĂ„… det gick i och för sig utan att jag behövde göra nĂ„gonting alls, men jag behövde lĂ€gga en lite ljusare bakgrund bakom alla inlĂ€ggen sĂ„ att de gick att lĂ€sa Ă€ven om man bestĂ€mde sig för att lĂ€gga upp en alldeles mörk bild.

Resultatet kan man se pĂ„ Lwani.se… Eller man kan i och för sig se det hĂ€r pĂ„ Vidde.org ocksĂ„, fast hĂ€r har jag inte lagt upp nĂ„gra bilder eftersom jag Ă€r nöjd som det Ă€r hĂ€r.

Förra veckan fixade jag sÄ att man kan vÀlja om man vill visa fulltext eller smÄ sammanfattningar pÄ förstasidan.

Det som Ă€r kvar Ă€r att se till att de hĂ€r smĂ„ sammanfattningarna inte Ă€r en jĂ€ttekort text som upprepas tvĂ„ gĂ„nger, och sĂ„ vore det kul om man kunde göra en massa fĂ€rg-variationer baserat endast pĂ„ vilken fĂ€rg som valts för texten i headern… Bara för att jag undrar om det gĂ„r… Jag provade litegrann, men fick bara en massa nollor överallt.

{ color:< ?php echo "#".(get_header_textcolor()/2); ?>; }

OvanstÄende funkar alltsÄ inte.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.