twoo

Jag är redan populär, med deras mått mätt!

jag fick det här käcka meddelandet i min inbox idag;

Jaha, två personer minsann! populär? Kan jag bli det??? Verkligen?

”Tro fan, det!” utbrast jag smått irriterad då någon bjudit mig på choklad. Jag blir irriterad av choklad. Det är sockret eller något som gör det, tror jag.

Behöver jag berätta att jag har fler vänner än så både på Twitter, Facebook och G+? Och så satt jag inte riktigt och längtade helhjärtat på nästa sociala media man kunde ansluta sig till…

Nä, ni. Den där reklamen får ni nog arbeta lite mer med om ni ska snärja mig.

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

Kommentera