Utsikter för julafton

image

Det ser ut som att alla får julklappar och att alla kommer vara där. Antagligen blir det massa mat också. Och Kalle.

Är det något mer man behöver bry sig om?

Mitt mantra ”någon annans problem” verkar funka när jag kommer ihåg det. Jag kan inte lösa allas problem i hela världen, och de problem jag inte orsakat eller drabbas av personligen behöver inte vara mina.

Jag är inte osympatisk, bara realistisk. Det är faktiskt ingen alls som blir hjälpt av att jag bryter ihop av allt som är fel i världen.

Är du också en sådan som måste lösa alla problem? Prova ett par dagar att inte ens bry dig om annat det du absolut måste! Berätta sedan om det kändes bra.

Och se vad bra jag är på det… Inte som att jag försöker lösa allas stress problem samtidigt som mina egna. Inte alls. Jag har inget ansvar för dina problem! De är inte mitt fel!

Hoppas jag hörde mig själv nu… :)

Gonatt på er och god jul!

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

Kommentera