Snart jul

imageïżŒ

Snart Ă€r det julafton, och det kommer bli mysigt som vanligt. Fick hem bestĂ€llda julklappar idag. Ica blev glad att jag hĂ€mtade paketet sĂ„ de fick plats med nya. Mycket folk som bestĂ€ller pĂ„ internet kan jag tĂ€nka mig… Det Ă€r ju inget kul att köttvĂ€rldsshoppa!

IkvÀll ska jag packa och imorgon kommer pappa över med laxen till jobbet sÄ att jag kan ta hem den till mamma.

image

har fått massage idag och kommer sova gott inatt!

ïżŒ

Sedan Àr det bara att Äka hem dÄ. Reiki Àr inbokat nÀr jag Àr tillbaka i stan igen. Allt löser sig tydligen.

Jag har haft mantra ”det Ă€r inte mitt problem” igĂ„r och idag. Det lugnar magen kan jag sĂ€ga. Speciellt om man inte kan pĂ„verka sakerna som inte drabbar en speciellt om de gĂ„r Ă„t skogen. Jag behöver ju faktiskt inte lösa allas problem i hela vĂ€rlden!

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.