Snart jul

image

Snart är det julafton, och det kommer bli mysigt som vanligt. Fick hem beställda julklappar idag. Ica blev glad att jag hämtade paketet så de fick plats med nya. Mycket folk som beställer på internet kan jag tänka mig… Det är ju inget kul att köttvärldsshoppa!

Ikväll ska jag packa och imorgon kommer pappa över med laxen till jobbet så att jag kan ta hem den till mamma.

image
har fått massage idag och kommer sova gott inatt!

Sedan är det bara att åka hem då. Reiki är inbokat när jag är tillbaka i stan igen. Allt löser sig tydligen.

Jag har haft mantra ”det är inte mitt problem” igår och idag. Det lugnar magen kan jag säga. Speciellt om man inte kan påverka sakerna som inte drabbar en speciellt om de går åt skogen. Jag behöver ju faktiskt inte lösa allas problem i hela världen!

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

En reaktion till “Snart jul”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera