Höstfärger, sushi och nanowrimo

Det är några löv kvar därute. Jag önskar att det var lika färgglatt ute året om, men kanske skulle det vara lite överdrivet.

Det blev en sushi-buffé på stan med Jimmie, Simon och Feffe från jobbet. Jag var bara tvungen att skynda mig att hastuppgradera en kunds WordPress först. Ligger ju utanför vår support, men ibland kan man bara inte låta bli. Internet blir så mycket bättre om saker och ting är uppgraderade…

Nu ska jag försöka skriva tio gånger så många ord som igår på min berättelse. Jag behöver inte vara ikapp än på ett tag, men 1420 ord borde vara görbart. Tror jag. Allt över 1000 är bra, säger vi. :)

image

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

En reaktion till “Höstfärger, sushi och nanowrimo”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera