Hur ska man göra egentligen?

Den hÀr bilden var random nÀr jag la upp den pÄ PPVastmanland. Nu vet jag inte vad den Àr!

Jag har funderat och funderat. Sedan har jag funderat lite till, men jag har kommit fram till precis ingenting. Vad ska man göra nÀr man inte vet om en hemsida behövs, men inte anvÀnds ÀndÄ, eller om det Àr sÄ att den inte behövs och att det Àr orsaken till att den inte anvÀnds. Den kanske Àr fruktansvÀrt dÄlig och maskulint designad (tror nÄgon sa det nÄgongÄng).

Eller sÄ Àr en hemsida precis vad som behövs, men det Àr inte rÀtt sorts hemsida som lagts upp.

Eller sĂ„… ja, inte vet jag vĂ€l egentligen vad det kan vara. Det verkar som att bara jag skriver inlĂ€gg, och det vill jag sluta med. Jag har inte tillrĂ€ckligt bra koll, och inte tillrĂ€ckligt med tid. Om ingen anvĂ€nder den vill jag inte betala för den.

Lösning tack!

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.