Hemma

Jag har kommit hem nu. Det Àr svÄrt att tÀnka, men jag har lyckats med att plocka ur diskmaskinen, lagat mat till mig sjÀlv för ikvÀll och imorgon (matlÄda) och mÄlat en bild. Helt oplanerad och jag mÄlade bara vad som föll mig in. Jag gillar buskar och trÀd.

imageRött vatten har jag sett i WoW och Spore. TvÄ spel jag tycker om, och det kÀndes inget konstigt. Men nÀr jag nu tittar pÄ bilden sÄ undrar jag om inte mitt undermedvetna Àr ganska instÀllt pÄ Utöya. DÄ blev det en ganska obehaglig bild.

Jag skulle vilja blogga om allt bra som sades under dagen bland piraterna. Men det Àr svÄrt att samla tankarna sÄ mycket. Jag tror jag lÄter det vara sÄ lÀnge.

Nu tÀnkte jag lÄtsas som att det hemskaste i vÀrlden Àr mordet i deckaren jag lÀser. Vi fÄr vÀl se hur det gÄr.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.