Blomma… blomstrar!

Minns ni att jag skrev att jag planterade om en blomma och undrade om den tÀnkte överleva? Det tÀnkte den tydligen göra, och nu ser den ut sÄhÀr:

Det Àr helt galet! Varför mÄr den bra? Jag tÀnker ju inte klaga, för den Àr fin och trevlig och jag blir glad av vÀxter. Min hÀngiga vÀxt som jag fick av Kirsi liksom mest hankar sig fram. Lever, men har en massa döda löv. Den Àr alltsÄ inte hÀngig för att den knappt lever, utan det ska vara sÄ. Men i alla fall. SÄ hÀr sÄg blomman ut direkt efter omplantering:

Jag saknar tiden dĂ„ jag skrotade runt hemma i Jokkmokk och vattnade blommor, stickade, tog promenader och programmerade. Jag hade inget jobb, men hade svĂ„rt att hitta tid att fika med kompisar, för jag hade sĂ„ mycket att göra. Sedan skaffade jag dygnsrytm och dĂ„ hann jag det med. Om det inte hade varit för att man behöver ha pengar för att överleva hade jag antagligen fortfarande spenderat mina dagar sĂ„. Och sĂ„ Ă€r det ju det med allt parti-arbete…

Flera blommor hemma behöver ny jord. Jag undrar nÀr jag ska ha tid att ge dem det. Anton har i alla fall fÄtt en ny plats. Det gav mig lite jag-har-tid-med-mitt-hem-kÀnsla nÀr jag hade tid (och ork) att fixa det imorse.

Har tankat ner en massa Writing Excuses (till och med sÀsong 3) som jag tÀnker lyssna pÄ framöver. Ska nog försöka göra en anstrÀngning medan jag lyssnar pÄ det varje dag. De Àr ju bara en kvart lÄnga!

Nu ska jag snart möta pojkvÀnnen pÄ stationen och sÄ fÄr vi se om vi ska fika med piraterna sen.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.