Vad är det för stressande timer?

Jaha, väl inloggad i Windows kunde jag använda förra årets BankID och deklarerade med ena handen. Inte gjorde det något att jag hade Firefox 4 heller. Schablon-beskattning, javisst. Borde verkligen avsluta det där kontot hos Aktieinvest någon dag. Är ju onödigt att skatta för vinst varenda år för att jag är lat när det i själva verket inte rör sig om någon vinst över huvudtaget.

Men jag blev lite förvirrad över en sak. Längst upp på sidan var det en timer från att jag loggade in tills jag var klar. När jag precis hade lämnat in deklarationen var siffrorna röda. Jag blev stressad. Varför är det på detta viset?

Flattr this!

4 reaktioner på ”Vad är det för stressande timer?”

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Åh jag kommer ihåg tjorvet med aktieinvest, avundas dig inte =). Hmm, det där med timern såg ju ut som en sån där typisk bild om vad kunden beställer, vad de ville ha, vad de fick, vad utvecklaren tolkade det som osv… verkar heldumt med en timer. Det är nog illa när man ska logga in på banken att man bara har en kort tid på sig att skriva in siffrorna.

  3. Nu för tiden är Aktieinvest behjälpliga med K4-blankett för runt hundringen, så att jag inte orkar leta i mina kartonger efter aktie-pärmen är ren lathet… 🙂

    Men det går ju att ändra fast man lämnat in deklarationen, så nu när jag inte behöver stressa längre kan jag fixa det.

    Vad är det för kort tid man har på sig på banken? Aldrig märkt av det.

  4. På banken så har man en viss tid på sig när man ska skriva in koden från sin bankdosa och hela den proceduren. Visst, man har ganska lång tid på sig, tror det är 30 sekunder eller nåt men jag kan ändå inte hjälpa att bli stressad. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *