Försöker få saker gjorda

April betyder att jag försöker titta på ”boken” (heter det novell?) jag skrev i november under NaNoWriMo. Eftersom jag har en massa annat för mig också går det inte så fort framåt, men jag försöker i alla fall rapportera så gott jag kan via min YouTube-kanal som jag då lämpligtvis länkar till från den engelska versionen av denna blogg.

Tänkte bara berätta det innan jag springer till jobbet. Tjipp!

Related Posts with Thumbnails

4 Responses to Försöker få saker gjorda

  1. Pingback: Johanna Julén

  2. Cool färg, och just det, grattis i efterskott! Har varit i en annan värld de två senaste veckorna. :)
    Minds senaste post : Förlust

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.