english-flag

Engelska igen

Visst har ni saknat det? Att läsa saker jag skrivit på engelska och få sakta skaka på huvudet och tänka ”men sådär uttrycker man sig väl ändå inte på engelska”? Tyst nu, jag är faktiskt jättebra på engelska!

I alla fall kände jag att den här sidan behövde en engelsk version. Här är den således. För när Vidde tänker att något behövs på internet, då skapas det ofta ganska fort av henne själv. Bra vad? :)

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

En reaktion till “Engelska igen”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera