wowandroid

WOW på mobilen?

Hittade den här bloggposten via knuff. Verkar smått galet att spela på mobilen. Hur ska det gå med lagg och alla spells och så vidare?

Men jag kan tänka mig att det vore nice att smita in på lunchrasten på jobbet och tradea lite på AH. Jag har nog mail i spelet nu, men jag har inte orkat gå in. Det blev fågel-programmering efter jobbet igår istället för wow. Tänk om jag hade kunnat använda mobilen… Ingen hade fått någon kontakt med mig ever. Sketabra! ;)

Nu säger visserligen Simeon på facebook att man redan kan tradea AH på mobilen. Men jag vet inte hur…

Här är i alla fall videon inbäddat här hos mig också.

Nu har Cataclysm kommit, förresten. Hoppas min skiva kommer snart… *dumma CDON*

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

En reaktion till “WOW på mobilen?”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera