WOW pÄ mobilen?

Hittade den hÀr bloggposten via knuff. Verkar smÄtt galet att spela pÄ mobilen. Hur ska det gÄ med lagg och alla spells och sÄ vidare?

Men jag kan tĂ€nka mig att det vore nice att smita in pĂ„ lunchrasten pĂ„ jobbet och tradea lite pĂ„ AH. Jag har nog mail i spelet nu, men jag har inte orkat gĂ„ in. Det blev fĂ„gel-programmering efter jobbet igĂ„r istĂ€llet för wow. TĂ€nk om jag hade kunnat anvĂ€nda mobilen… Ingen hade fĂ„tt nĂ„gon kontakt med mig ever. Sketabra! ;)

Nu sĂ€ger visserligen Simeon pĂ„ facebook att man redan kan tradea AH pĂ„ mobilen. Men jag vet inte hur…

HÀr Àr i alla fall videon inbÀddat hÀr hos mig ocksÄ.

Nu har Cataclysm kommit, förresten. Hoppas min skiva kommer snart… *dumma CDON*

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.