coreway

Coreway

För lite sen kom videon från Coreways release-party upp på deras hemsida. Eller YouTube då. Det var en skön kväll, så det är kul att kolla på.

Sedan har de tydligen släppt Chain Reaction med sång till. Rock on, eller vad man säger! =)

Jag har varit dålig på att följa dem, men nu hittar de tydligen på nya hyss för att marknadsföra sig. En tävling i att få dem att synas på internet? Ja, varför inte? Det är ju bara att köra, som jag brukar säga.

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

En reaktion till “Coreway”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera